Sanne van Driel is een bedrijf opgericht in 2015 door Sanne van Driel.
U kunt hier terecht voor opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van hulpverlening!


Inmiddels is Sanne van Driel uitgegroeid tot een erkende partner in het geven van instructie voor diverse grote bedrijven tot aan klein en persoonlijk

in de huiskamer bij particulieren thuis. De doelgroepen zijn zeer gevarieerd, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden,

van ouders tot bedrijfshulpverleners en van verpleegkundige tot brandweer.


De cursussen kenmerken zich doordat ze met veel enthousiasme gegeven worden en waarbij de theorie wordt vermengt met de praktijk.

Zo maken wij de lessen altijd effectief, leuk en leerzaam.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 
 
 
 
 

Wie is Sanne?

Welkom op mijn website!


Al van jongs af aan ben ik verbonden met twee dingen: zwemmen en het helpen van mensen.

Sinds 2015 heb ik deze passies omgezet naar een beroep en zo is het bedrijf Sanne van Driel ontstaan.


Mijn passie voor hulpverlening is totaal niet vreemd omdat ik ben opgegroeid in een gezin waar hulpverlening centraal staat. Mijn vader zit bij de brandweer en mijn moeder is al vanaf dat ik jong ben EHBO’er en is daarnaast ook EHBO instructrice.


Mijn eigen ervaring als EHBO’er komt voort uit de reddingsbrigade waar ik al vanaf 1997 actief lid van ben. Vanaf die periode heb ik menig diploma behaald en bij verschillende brigades bewakingen meegedraaid en aan diverse wedstrijden meegedaan. Zowel in het zwembad als op het strand.


Sinds jongs af aan niet weg te slaan in en om het water en daarom heb ik in 2011 mijn instructeurs diploma gehaald voor het geven van zwemlessen. Inmiddels ben ik allround zwembadmedewerker en heb verschillende specialisaties behaald voor het geven van lessen aan ouder en kind (baby-peuter-kleuter zwemmen) en daarbij de specialisatie zwemonderwijzer voor kinderen met leer en gedragsproblemen.


De combinatie van de verschillende cursussen op het gebied van EHBO met daarbij het geven van zwemlessen maakt dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels ben ik sinds 2021 werkzaam op de ambulance als chauffeur. 


Sanne van Driel

EIGENARESSE